maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kemikaaleja?

Mie oon aina myöhässä kaikesta, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tämäkin artikkeli on näköjään kolme ja puol vuotta möllöttäny netissä, mut ei oo osunu silmään. Ihan järkkyä. Toisaalta vielä nyt äitinä tää kauhistuttaa vielä enemmän. Ja koko ajan enemmän kallistaa itteä siihen omavaraseen suuntaan, tai ainakin pyrkimykseen.

Tähän aiheeseen sopii loistavasti ilmotus miun uuesta hurahuksesta. No poo on asian nimi - eikä se tarkota sitä, mikä siitä ekana tulee mieleen :D - vaan elämää ilman shampoota. Mie oon pessy hiukseni viimeeks shampoolla (palashampoolla) toissa viikon alussa, eli n. kaks viikkoa sitten. Yhen kerran oon välissä pessy ruokasoodalla ja kerran värjänny kasvivärillä (Sante), mut ei nää likasilta tunnu vieläkään. Ehkä mie nyt menetän kokonaan uskottavuuteni kampaajana, mut mie en häviä mitään, jos mie tällästä koitan. Ja se aasinsilta siihen edelliseen aiheeseen: ainakaan mie en halua tunkea päähäni jotain kemikaaleja, joista miulla ei oikeesti oo harmainta aavistustakaan (tähän sopii hyvin linkiksi tää).

Myö käytii lauantaina taas Pandatorilla. Jokunen löytökin tuli tehtyä, mm. Finlaysonin ikivanha pöytäliina, jonkun ite Marimekon kankaasta ompelemat lasten takki ja ulkohousut, ompelukirja, vanha valaisin ja vanha kangas. Katotaan, jos ehtisin vaik täs viikolla ottaa kuvia ja pistää niitä tänne.

Oisko mitään aikaansaannoksia. Hmm. Neljä keittiörättiä ompelin eilen, kun ne ei imeny tarpeeks, jotta ois kestovaipan imuiks päässy. Kaks desiä ois pitäny imeä, jotta ois vaippakäyttöön päässeet, 180 ml imi. Tiukkaa, tiukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti