tiistai 21. huhtikuuta 2009

Huulirasvaa

Tänään kokeilin tehä huulirasvaa. Ihan pätevää tuosta tuntu tulevan. Reseptin löysin täältä. Tuo kakkosversio. Ihana kaakaon aromi tässä on.

Onneks se sentään onnistu. Tänää nimittäin menny kaikki ihan päin peetä: mikään asia ei oo pysyny kädessä, jojobaöljyt räjäytin laminaatin kiillokkeeks, jätin Aatson sormen oven väliin (olin tulossa vessasta pesemästä Eeliksen pyllyä, kun avasin ovea, jonka väliin Aatso oli toisella puolen ovea laittanu sormensa), vispipuuro meni ketuiks (vai pitäskö sanoa hukkaan, kun suden sukulaisille sen syötin loppujen lopuks), unohin kauhan simaämpäriin, asunnon kattojatkaan ei tän päivän näytössä mein kämpästä kiinnostuneet (ja myö löydettiin kaikkein paras koti koskaan - niin lähellä mutta niin kaukana!)...

Mut sima on kuitenkin nyt tulossa. Jos ei nyt kummia tapahu, niin viikonloppuna päästään simaa maistamaan. Nam! Ehkä sitä joutuu jokusen munkinkin paistamaan.

Kestositeen kaava kaipaa vähän hienosäätöä, tämän kertoi käytäntö. Ehkäpä jätän sen seuraavaan ompelukertaan. Tässä on pitkälti aikaa löytää se täydellinen kaava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti