sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Ompelutilanteen päivitystä

Kimmo jo kirjottikin mein hienosta, uuesta ompelutilasta :) . Nyt on sit taas sinne ommeltavaakin. Viime viikolla saapui setti apina-, omppu- ja kashmir-PULia, ruskeeta, valkosta ja ruohonvihreetä coolmaxia ja ruskeita ja kahenlaisia vihreitä neppejä. Valitettavasti totesin, et ruohonvihree coolmax ei sopinukaan kashmir-PULiin (näin se näyttö hämää värejä!), niin nyt pitäs sit yrittää jostain kehittää sopiva sisäkangas tuohon. Meinasin ehkä oranssia tai lämpimän keltasta microfleeceä tai coolmaxia.

Tammikuussa mie tilasin ruosteenpunasta PULia. Eilen pistin vaippoja kuivumaan ja kauhukseni totesin, et kaikista miun siitä kankaasta ompelemista vaipoista oli lähteny laminointi irtoomaan, toisista enemmän ja toisista vähemmän. Laitoin kankaan myyjälle palautetta ja saan jotain toisen väristä PULia tilalle. Ei oo kuulemma eka kerta tän värisen kankaan kanssa. Harmi, on nimittäin kaunis väri tuo ruosteenpunanen. :(

Viime viikolla valmistui maanantaina omaan kestoiluun neljä kestosidettä. Sen lisäks sain loppuviikosta aikaseks leikata omppu-PULista ja valkosesta coolmaxista palat neljään vaippaan. Jospa huomenna pääsisin jo ompelemaan vaippoja. Mein vaippalaatikoissa on semmosia alkuvaiheen kammotuksia ja jokunen kehno ostovaippakin, et tekee miel päästä niistä eroon ja äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti