lauantai 28. helmikuuta 2009

Vaippoja

Piti surautella loputkin lime-suklaaraidalliset PULit vaipoiksi, tai se osa, mistä vielä vaippoja sai. Viime viikonloppuna Paimiossa näitä tuli jo kaksi, nyt vielä kolme lisää. Eli vaippavarastoamme komistaa nyt yhteensä viisi lime-suklaaraidallista WeeWekan kaavalla tehtyä sivunepillistä vaippaa. Onkohan mein vaippakaappi muuttumassa jotenki tylsäksi?!

Lime-suklaaraidallisia vaippoja
Vaippamyyjien sivuilla tuo raidallinen PUL muuten on aina lime-oliiviraitainen. Joko miulla on sit värivihreellinen pätkä tota kangasta tai miusta on tulossa sokee, mut tuon kuosin vauhtiraidat ei kyllä mitään oliivin värisiä oo. Oon verrannu sitä vaikka mihin oliivin väriseen, mut ne näyttää vaan kaikki vihreiltä tuon rinnalla, kun nää raiat taas näyttää ruskeilta.

Eelis suvaitsi poseerata uuen vaipan kanssa hetken paikallaan. Aatsonkin kanssa yritettiin sekä yksin ja yhdessä veikan kanssa, mut ei ottanu onnistuakseen se homma. Tuntuu muuten siltä, et koiranpentua on helpompi kuvata ku kahta vauvaa (tähän semmonen silmiään pyörittävä hymiö).

Eelis ja uus vaippa
Nyt ois vielä yks ruosteenpunanen PUL leikattuna tuohon niin tuttuun ja hyvään kaavaan. Siihen ku vielä keksis sisäkankaan, nii pääsis taas surauttelee. Tuol laatikossa ois kyl bambujoustofroteeta. Toisaalta Pikku-Auringossa ois postikulutarjous kuulemma ja siellä ois sitä omppu-PULia. Napsuttaa, napsuttaa jo kovasti ;) ! (Joskin miulle on jo tulossa apina- sekä kashmir-PULia sekä niihin sopivat sisäkankaat Murmeliitasta...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti